Veilige fietsomleiding Berninitoren

Beste bewoners,

samen met de gemeente heeft de wijkraad het mogelijk gemaakt dat, in verband met de omleidingsroute vanwege de bouw van de Berninitoren, er gefietst mag worden over het voetpad van het Prinsenpark naar het winkelcentrum Het Lage Land. Zo is het mogelijk om de drukke en onveilige Michelangelostraat ( ivm bouwverkeer) te mijden.

3 gedachten over “Veilige fietsomleiding Berninitoren”

 1. Fietsers en scooters, brommers maken er een fietspad van. Houden geen rekening met de voetgangers, wij zijn nu niet veilig en er kan al lang weer gefietst worden door de Michel Angelostraat.

 2. Fijndat de omleiding er is. Wel jammer dat er al een maand of drie/ vier geen verlichting is langs deze omleiding voor fietsers. Het is nu lastig om voetgangers -al dan niet met hond- te zien en te ontwijken. Ook is niet overal de bestrating glad en vaak ligt er zand/ modder op met name bij de Berninistraat.

 3. Beste Sanne,
  De officiële omleidingsroute, die door de gemeente is vastgesteld I.v.m. het afsluiten van het John Bruijnzeelpad heeft verlichting.
  Het voetpad waar ook fietsen is toegestaan heeft inderdaad geen verlichting. De wijkraad heeft zich ingezet om dit voor fietsen mogelijk te maken omdat de route via de Michelangelostraat zeer onveilig is/was m.b.t. de bouw aldaar.
  Wij kunnen het stadsbeheer voorleggen om daar iets aan verlichting te maken.
  Ik hoop hier t.z.t. meer over te kunnen berichten.
  Mvgr. Jan-Dirk Wildeboer wijkraadslid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *