Denk mee over het Polderbeest!

Het Prins Alexanderplein verandert in een groene en levendige plek. Ook staat er straks een speeltoestel: het Polderbeest. Hoe kun je ermee spelen? Welke kleuren krijgt het? Kinderen van 6 tot 10 jaar kunnen het laten zien. Ze zijn welkom bij de workshop woensdag 22 maart.

Voor het Polderbeest ligt een eerste ontwerp. Maar wie kan beter aangeven hoe je ermee kunt spelen dan de gebruikers zelf?

Daarom organiseert de gemeente woensdagmiddag 22 maart een workshop voor kinderen. Deze is van 13.30 tot 15.30 uur in de speeltuin van Het Lage Land aan de Hanrathstraat 46.

Naam en ontwerp 
Tijdens de workshop tekenen kinderen onder begeleiding hun eigen polderbeest. Ze mogen aangeven hoe ze ermee zouden willen spelen en een naam bedenken. Ze krijgen limonade, iets lekkers en een presentje. De workshop is gratis, aanmelden is niet nodig en ook ouders, broers en zussen, en vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom.

Prins Alexanderplein
Het Prins Alexanderplein verandert in een groen, levendig en sfeervol stadsplein waar van alles te beleven is. Waar je kunt wandelen, op een terrasje of bankje kunt uitrusten en genieten van kleine evenementen. Er komen ook bedriegertjes – fonteintjes die onverwacht water spuiten – en het Polderbeest dat de gemeente speciaal voor het plein laat ontwerpen.

Kijk voor meer informatie op Alexanderplein | Rotterdam.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *