Voorzitter VvE Parktoren 3

1. Parkeerproblematiek neemt heel erg toe. Na 21.oo uur is parkeren niet meer mogelijk in de Marie van Eijsden-Vinkstraat. Trottoir staat al vol met geparkeerde auto’s. Bestelbussen op de stoep. Gevaarlijke afritten ontstaan hierdoor. Parktoren 2 en 3 hebben enkele jaren geleden een aanpassing van de parkeerruimte aangeboden aan de gebiedscommissie. Een eenmalige respons van de gebiedscommissie.

2. De Nancy Zeelenburgsingel, midden in de woonwijk wordt als doorgangsweg gebruikt, vrachtwagens, bestelbussen, motorrijders die zich niet houden aan de snelheid, knallende uitlaten, zwarte stof op kozijnen. Niet nodig!

3. Toename criminaliteit: gestolen motor en auto, inbraak in auto’s, inbraak appartementen en meerdere insluippogingen.

Ik ben bereikbaar op 06 21212266

  • Prinsenland
  • Raymond Morales

1 gedachte over “Voorzitter VvE Parktoren 3”

  1. Met de opmerking over de zeelenbergsingel ben ik het wel eens. Het word gebruikt als racebaan. Om de vluchtheuvel tegen het verkeer inhalen is een normale zaak. 30 km zone nou maak er maar 70 van. Woon hier al 24 jaar en zie de buurt afglijden naar een aso buurt helaas. Parkeerplaatsen op de groen strook met rubberen ondergrond vraag mij af welke halve zool dit heeft bedacht. Zet er dan tenminste betonnen bandjes naast zodat er niet over het gras heen gereden word. Heb dit ook al aan ge gemeente doorgeven maar nul respons.Meer controle op snelheid en troep zou een uitkomst zijn. Traject controle?Jammer was een mooie buurt.

Reacties zijn gesloten.