Stukje fietspad moet er komen

Beste mensen, ik woon al 27 jaar in Prinsenland en fiets zoveel mogelijk. Al die jaren blij met de vele goede fietspaden in en om de buurt. Maar één stukje ontbreekt: langs waar vroeger de manege stond en nu het appartementencomplex gebouwd wordt. Een paar jaar geleden heb ik bij een raadpleging door de toenmalige wijkraad al voorgesteld hier een fietspad aan te leggen, positieve reactie, niks meer van gehoord. Het probleem is dus dat als je het fietspad langs de Nancy Zeelenbergsingel rijdt richting Het Lage Land, het fietspad doodloopt bij de Hermine Moquettestraat. Dan moet je of omrijden via gemengd fiets/voetpad door het Prinsenpark, of over de weg op de Nancy Zeelenbergsingel tussen de auto’s net bij bochten en bushalte, erg onveilig en onoverzichtelijk. Dus nogmaals een verzoek: trek het fietspad dat laatste stukje door naar de rotonde met de Prinsenlaan. Daar heb je weer aansluiting op het fietspadennetwerk. Nu is het moment, in verband met de nieuwe bebouwing moet dit stukje weg sowieso geherstructureerd worden!

  • Prinsenland
  • Joop Overeem